Aihearkisto: Yleinen

Duosta on moneksi

Tänä kesänä duomme ohjelmistoa on kuultu hyvin monenlaisissa tilaisuuksissa. Olemme esittäneet herkkiä sävelmiä konfirmaatiojuhlissa sekä luoneet mielettömän juhlafiiliksen hääjuhlissa. Meistä on moneksi!

Syksy tuo tullessaan vielä rapujuhlat ja esiintymisiä Runoen trion ja yhtyeen kanssa.

Seuraa meitä myös Facebookissa!

 

15.10.16

Paikka
Runoen Cafe Pirittassa
When
lauantai, lokakuu 15, 2016
20:00 - Lisätietoja Runoenin FB-sivuilta - All Ages Buy Tickets
Where
Konsertti (map)
Other Info
Jenni Roth Duon kaksikko esiintyy Runoen-yhtyeen kanssa. Ohjelmistossa on tunnettujen runoilijoiden runoja, jotkä Juha Granlund on herättänyt eloon upeilla sävellyksillään.

« Back to the calendar

Jenni Roth Duo keikkailee myös Runoen-yhtyeen kanssa!

Runoen on uusi, elämänmakuinen ja persoonallinen yhtye, jonka värikäs ohjelmisto koostuu lyyrisistä melodioista, letkeistä rytmeistä ja tunteikkaista tulkinnoista.

Vuosien aikanaJenni Roth Duo on esittänyt omin sävyin maustettuna tunnettujen artistien kappaleita. Syksyllä 2015 duon ohjelmistoon toivat omat lisämausteensa huilisti Jatta Pihlajaniemi, rumpali Esa Hiltunen sekä basisiti Tero Siitonen.

Syksyllä 2015 yhtye on luonut uutta musiikkia ja coverpainotteinen ohjelmisto on saanut väistyä omien sävellysten tieltä. Yhtyeen uusissa pop/jazz-henkisissä sävelmissä tunnettujen runoilijoiden (A.Kivi, E.Leino, E.Södergran) runot ovat saaneet uuden elämän.
Suurin osa sielukkaista sävellyksistä on syntynyt Juha Granlundin kynästä.
Yhtyeen jäsenet ovat työstäneet kappaleita yhdessä osallistuen sävellys-, sanoitus- ja sovitustyöhön.

Tuottoisan syksyn aikana on muotoutunut värikäs paletti uusia kappaleita, joiden teemoja ovat mm. rakkaus ja elämä niin iloineen kuin myös suruineen.

Vieraile yhtyeen FB-sivulla. Siellä ilmoittelemme myös tulevista keikoista.